Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Comercial Fito-Ros S.L Manresa

Empresa dedicada a subministrar productes fitosanitaris, d’apicultura, alimentació i accessoris per les mascotes, mel i cistelleria.

Productes fitosanitaris: Som distribuïdors de la marca ,àmpliament reconeguda, Bayer i d’altres marques com Adama, Probelte,… Insecticides, fungicides , herbicides i adobs per les nostres plantes tan de jardí com pel nostre hort i sacs de terra per torretes i pel planter. I per poder aplicar aquests productes disposem de tot tipus de sulfatadores i recanvis de la marca Matabi.
Apicultura: Disposem de tot el material que un apicultor necessita des de les caixes (Langstroth, Dadant i Layens), vestits de protecció, cera, fumadors, quadres fins a l’ aliment i medicaments per les abelles.
Mascotes: Som distribuïdors de la marca Satisfaction, una immillorable composició de nutrients sent una gran elecció per els gossos i gats que tan ens estimem. Menjar per cadells, adults, sèniors, light, performance (per als nostres gossos amb una gran activitat física) i per als gossos amb intolerància a certs aliments tenim el Lamb & Rice.
Satisfaction Nature, una gran elecció si estem buscant un aliment hipoal·lèrgic, al no ser fabricat amb cereals, no provoca al·lèrgies, es poden trobar de xai i de salmó.
Pel tema de protecció tenim collars i pipetes Advantix, Seresto,Frontline,Scalibor.
També tenim aliments, medicaments i suplements vitamínics per els nostres ocells.
Mel: Tenim una gran selecció, de mil flors, romaní, taronger, eucaliptus, farigola, castanyer, bruc, amb jalea real, amb pròpolis, amb avellanes, amb ametlles, amb anous, amb bresca, crema de romaní, i també podem oferir bresca, jalea real, pol·len i pròpolis tant en líquid com en pols.
Cistelleria: Tenim a la vostra disposició un gran ventall de cistells tant del camp o per bolets, com per anar a comprar, cistells bolso, cabassos , cadires i tamborets, tot fet de canya o amb vímec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.